Спедиторска и Логистична дейност Габрово


гр.Габрово066 / 800 848

Възстановяване на Акциз

Възстановяването на акциза представлява съществен източник на приходи. Бианджи ЕООД предлага обработване на този административно труден процес от всички страни, които дават възможност за възстановяването на акциз.

 

Възстановяването на акциза представлява значително намаляване на финансовите разходи за гориво. Изискването за възстановяване на акциз може да се прилага във Франция, Белгия, Словения, Унгария, Италия, Румъния и Испания.

 

Възстановяванията на акциз варират до 18 евроцента на литър.

 

По време на разглеждането на молбата Ви ще имате обща представа за хода на нейната обработка и ще бъдете информирани за датата, на която парите ще бъдат внесени на Ваша сметка.

 

Така че ако търсите други надеждни източници за спестяване на разходите, не се колебайте, поискайте възстановяване на акциза още днес.

 

Услуги

Чуждестранните превозвачи, извършващи транспорт  от или до различни държави в Европа или каботаж на тяхна територия, трябва да спазват новите разпоредби, свързани с чуждестранните шофьори и трябва да могат при проверка да предоставят множество документи, а за някой държави дори да имат свое представителство. Бианджи ЕООД може да съдейства за изрядността на вашата фирма при евентуална проверка.