Спедиторска и Логистична дейност Габрово


гр.Габрово066 / 800 848

За нас

Нашият отдел диспонира основно наети автомобили, като към този момент работим с полски, украински и  български  фирми.

 

Обемът на договорите, които изпълняваме  расте и поради тази причина търсим постоянно  допълнителен брой превозни средства.

 

Имаме интерес към Стандартни и Мега композиции, но най-вече соло камиони. Ремаркетата предоставяме ние. 

 

Извършваме превоз основно по релации Германия, Франция, Италия, Испания, Австрия, Швеция, Дания, Швейцария и Англия. 

 

Месечно се изминават от 9500 до 13000 километра.

 

Плащаме всички пътни такси.

 

Цена на километър  - няма празни километри,  за стандарт или мега композиция - се договаря спрямо релациите и желанието на клиента в рамките на нормалното.

 

 За осигуряване на товара е нужно да разполагате с колани 20бр. по 500 N , 40бр. ъгли и 150 подложки(25Х10см.) и  вериги в случаи, че изберете релация в Норвегия.  Задължително изискване е да има ТОМ ТОМ навигация в камиона. 

 

Комуникацията се извършва изцяло от  нашите диспоненти, както и в случай на възникнал проблем по товар, натоварване/разтоварване може да се осъществява на немски, английски, руски или  български език.

 

 Ако имате интерес или въпроси можете да се свържете директно с  нас на посочените в сайта контакти.  

Услуги

Чуждестранните превозвачи, извършващи транспорт  от или до различни държави в Европа или каботаж на тяхна територия, трябва да спазват новите разпоредби, свързани с чуждестранните шофьори и трябва да могат при проверка да предоставят множество документи, а за някой държави дори да имат свое представителство. Бианджи ЕООД може да съдейства за изрядността на вашата фирма при евентуална проверка.