Производство на фурни София

София0879 / 334 153

За нас

Фирма Д енд Н Трейд ЕООД е производител и търговец на едро и дребно на професионално кухненско и ресторантьорско оборудване, фурни за пици, фурни за баници, закуски, работни маси, втасватели, мивки и т.н. Тя се намира на територията на град София. Производственият цех е на  ул. Челопешко шосе 145. Дейността й е свързана с производство на фурни и всичко останало за професиьоналното оборудването на ресторанти, кафета, закусвални...

 

Фирмата Д енд Н Трейд ЕООД е създадена в края на 2012 година. Начело застава собственикът Даниел Мадов, който в последствие взема и решенията свързани с фирмената политика. От създаването си вече в продължение на четри години тя се разширява и обновява, за да отговоря на изискванията на клиентите. Като производител тя се стреми постоянно да обновява асортимента си, качеството на стоките си, а като търговец на едро да продава най - доброто на клиентите си на най - добра цена.

 

Въведена е международна програма ХАСЕП и се съобразява с нормите за безопасност на производството. Амбицията е цифрата на произвежданите изделия да се увеличи осезаемо. Стремим се да поддържаме цени, които да отговарят на възможностите на българския потребител. Има оптимално съотношение цена-качество. Работи се в посока за излаз на нови пазари.

 

Фирмата ни се занимава и с Прахово боядисване и Песакоструй.

 

Д енд Н Трейд ЕООД