Мебели по поръчка Дупница

гр.Дупница0898 / 628 566

За нас

Мебелна фирма ДЕКОРАТО ЕООД е комплексен производител на мебели за дома, офиса, хотела и търговски обекти.

 

За времето от създаването, си фирмата се е утвърдила като лоялен и надежден партньор на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, като има направени уникални продукти.

 

Фирмата е специализирана в производството на корпусна мебел от ламинирани плочи от дървесни частици, натурални и фурнировани МDF в богата цветова гама. Мебелите се изработват по индивидуални проекти или са стандартно изпълнение.

 

Поръчките се изпълняват в кратки срокове и с високо качество на изработка. В производството се влагат материали на водещи европейски производители. За получаването на уникални и съвременни мебели с модерен дизайн се ползват също алуминиеви профили, облицовъчни фолиа и стъкла.

 

Ние се стремим да отговорим на динамично променящата се среда, като бъдем близо до нашите клиенти, като използваме иновативните технологии и материали в нашето производство, с помощта на които да създаваме продукти отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

 

Ако търсите нестандартни мебели и обзавеждане за вашият дом, хотел или офис, оставете го в ръцете на нашите професионалисти от мебелна фирма ДЕКОРАТО ЕООД.

ДЕКОРАТО ЕООД