Семеен хотел Хелиер

Якоруда0889 / 203 985

За нас

Семеен хотел Хелиер

Семеен хотел Хелиер се намира на 2км. от Якоруда и само на 25км. от курортния Банско. Разположен в полите на Рила и заобиколен от планините Пирин и Родопи, той предлага уникално съчетание на красива природа с невероятна атмосфера и спокойствие.

 

Това е идеално място за всички търсещи тишина, отпускащ комфорт, специално отношение и качествено обслужване.

 

На разположение на гостите на хотела са 8 двойни стаи, 2 тройни стаи и 4 апартамента. За ползотворен и пълноценен престой хотелът предлага ресторант, басейн с топла минерална вода, джакузи, сауна, детски кът и паркинг.

 

Ресторантът на хотела разполага с 45 места, панорамната тераса към него с още 44 места. Тук ще Ви предложим уютна обстановка и богат избор на ястия от българската кухня, съчетани с перфектно обслужване. Нашият ресторант е чудесно място за организиране на фирмени партита, коктейли, сватби, абитуриентски балове, студентски партита, лични и професионални празници.

 

Хотел Хелиер разполага с вътрешен басейн, черпещ вода от топъл минерален извор, което го прави предпочитано място за отдих и лечение.

 


Удобства в хотел Хелиер

  1. • Стаите са оборудвани с LCD Телевизори, Кабелна Телевизия, Wi-Fi Интернет.
  2. • Ресторантът на хотела разполага с четиридесет и пет места, а външната тераса предлага още четиридесет и четири места.
  3. • Вътрешен басейн, който черпи вода от топъл минерален извор. Минералната вода е хипертермална с температура от 42°C. Тя има широко приложение и е особено подходяща при лечение на заболявания на опорно-двигателната система.
  4. • Сауна и външно джакузи.