Виж профил

Виж сайт

Фирма Артистико ЕООД е производител на паркети и вносител на професионални консумативи за монтаж. Вследствие на дългогодишната си практика и натрупан опит, ние разширихме дейността си с производство на врати, дограми, мебели и други нестандартни, индивидуални поръчки.

Технологията, по която работим е подчинена изцяло на всички последни постижения и съобразена със съвремените изисквания на взискателния клиент. Ние правим всичко, за да може крайният продукт да бъде перфектен: с невероятна визия, носеща в себе си зрителна наслада и изключително високо качество, достойно за оценка от бъдещите поколения.

Артистико Системс ООД е производител на интериорни врати от най-висок клас, кухни по индивидуален проект, алуминиева и PVC дограма. Висококачествена  изработка, съобразена с изискванията и вкуса на всеки отделен клиент. Фирмата редовно изнася продукция в чужбина и работи успешно  чуждестранния пазар от години. В онлайн магазина може да откриете всякакви аксесоари за врати – дръжки,  панти и др. – произведени в Италия или Турция. Също така, фирмата  предлага кухненски електроуреди от водещи световни марки. Може да  откриете и всичко за вашата кухня – смесители, мивки и др.