Виж профил

Виж сайт

Артистико ЕООД вече повече от 17 години заема водещи позиции сред производителите на масивни подови настилки. Дейността ни включва проектиране, доставка, обработка и монтаж на дървени подовe от различни български и вносни дървесини. Производството на Артистико е разположено на площ от 4000 м2., която обединява цехове за паркет, врати и дограма, сушилни, складове за дървен материал и складове за готова продукция. Разполагаме с модерни професионални системи за фрезоване, лазерно рязане, шлифоване, фабрично лакиране и всякаква дървообработваща дейност.

Производството на масивен паркет е компютърно контролирано и обединява няколко цикъла – рязане, парене, сушене, обработка, калибриране. Продукцията ни включва:
• масивен паркет от разнообразна дървесина (дъб, орех, череша, ясен, акация, махагон, тик и др.) в различни размери и качество;
• дюшеме от различни видове дървесини;
• луксозни художествени подове с модули от сложни геометрични фигури, фризoве и розетки, изработвани по индивидуални проекти;
• паркети и дюшемета с готово лаково покритие;
• многослоен паркет

Благодарение на дългогодишната ни традиция и опит можем да предложим на клиентите си и богат асортимент от изпитани аксесоари и материали за монтаж на дървени подови настилки: первази, лепила, лакове, грундове, масла, вакси, байцове, замазки и др.

Артистико ЕООД е единствен производител в страната на художествени подови настилки от масивна дървесина. Те представляват Луксозната серия на фирмата (Artistico Lux). Обикновено съчетават разнообразни форми от различни по цвят и текстура дървесни видове, лазерно изрязани и вградени едни в други (интарзия). Тази специална техника създава огромни възможности за тематизиране в дизайна на подовата настилка-включване на флорални, художествени и исторически елементи, елементи от бита и хобитата на обитателите, корпоративни имена и знаци и всякакви мотиви, създаващи уникална идентичност на пода и интериора.

В последните години Артистико прибави към своя производствен асортимент и т.нар. многослоен паркет – подова настилка от масивна дървесина, за производството на която се изразходват значително по-малки количества благородна дървесина. По този начин допринасяме за запазването на естествената природна среда. Затвореният технологичен процес на фирмата е гаранция за качествено производство, отговарящо на съвременните стандарти. Изработени с особено внимание и прецизност, подовете с марката на “Артистико” ще превърнат Вашия дом, офис, хотел или бизнес сграда в уникално място, съчетавайки в едно уют, стил и изящество.