Виж профил

Нашият отдел диспонира основно наети автомобили, като към този момент работим с полски, украински и български фирми. Обемът на договорите, които изпълняваме расте и поради тази причина търсим постоянно допълнителен брой превозни средства.

Имаме интерес към Стандартни и Мега композиции, но най-вече соло камиони. Ремаркетата предоставяме ние. Извършваме превоз основно по релации Германия, Франция, Италия, Испания, Австрия, Швеция, Дания, Швейцария и Англия.

Месечно се изминават от 9500 до 13000 километра. Плащаме всички пътни такси. Цена на километър – няма празни километри, за стандарт или мега композиция – се договаря спрямо релациите и желанието на клиента в рамките на нормалното.

За осигуряване на товара е нужно да разполагате с колани 20бр. по 500 N , 40бр. ъгли и 150 подложки(25Х10см.) и вериги в случаи, че изберете релация в Норвегия. Задължително изискване е да има ТОМ ТОМ навигация в камиона.

Комуникацията се извършва изцяло от нашите диспоненти, както и в случай на възникнал проблем по товар, натоварване/разтоварване може да се осъществява на немски, английски, руски или български език.

Ако имате интерес или въпроси можете да се свържете директно с нас на посочените в сайта контакти.