Виж профил

Бистро F.R.I.E.N.D.S. e новото любимо място на ценителите на домашната храна поднесена в уютна обстановка. Ние държим на нашите клиенти и за да ги превърнем в наши приятели, грижливо подбираме всички продукти, за да бъдат ястията ни вкусни, свежи и здравословни. Достъпът до бистро F.R.I.E.N.D.S. е лесен през ул. „Анна Ахматова“, а на разположение на клиентите ни има обширен паркинг.

Заповядайте в тихата ни и уютна градина, където можете да похапнете от вкусното ни обедно меню, поднесено с чаша ледена бира или изстудено вино от богатата ни селекция. Нашите приятели във фейсбук първи научават делничното обедно меню от ежедневните ни публикации на страницата ни: www.facebook.com/BistroFriendsMladost/

Усмихнатият ни екип, ще ви помогне в организирането на вашето специално събитие – рожден ден, абитуриентски бал, годеж и т.н. Разполагаме с основна зала с 30 места, Зимна градина с 25 места и обширна Лятна градина с 65 места.

Отличната ни вентилация осигуряват конфорт в салона, а системата ни „водна мъгла“, превръща тихата ни градина в истински летен оазис.

По предварителна заявка, нашите майстор-готвачи могат да приготвят за вас цяло печено прасенце, агне, яре, заек, пълнена риба и т.н. В топлите летни вечери, големите екрани на бистро F.R.I.E.N.D.S.  ви позволяват да гледате любимия си футболен отбор в приятелска компания.