Виж профил

Виж сайт

Кои сме ние?

Нашият онлайн магазин CocoshopEU.com е основан през 2016 година от група млади и амбициозни предприемачи. Ние се занимаваме с внос на кокосови продукти и аксесоари от най-екзотичните кътчета на света, които съществуват. Определено можем да се похвалим, че всички артикули на сайта ни са най-качествените в цяла Европа.

Защо Cocoshop?

Единственият магазин за кокосови продукти в България заслужава доверието на клиентите си! Всеки, който поръча от нас:

  • Получава бърза доставка до няколко дни с най-добрите куриерски фирми в страната
  • Се радва на качествени продукти на изключителна цена
  • Възползва се от най-качествения кокос в света

Подкрепете уникалността

За да онагледим всичко казано, ще използваме един популярен пример. Попадате на 2 магазина, където се предлага кокосово масло. Единият е специализиран изцяло в продажбата на кокос и продукти от Тайланд, всички от които сертифицирани и 100% органични, както и с уникални вкусови качества.

В другия магазин се продават китайски тенджери и тигани, печки, часовници, принтери, компютри и котешка храна. Разглеждайки го, един потребител намира кокосово масло на съответния магазин. Съдейки по фалшивите часовници на известни и скъпи марки, съответният потребител се чуди за качеството на продукта.

Кой магазин ще изберете? Определено първия!

Качество на обслужването

Както вече казахме, ние държим на това клиентът да е доволен. Точно поради тази причина не се задоволяваме само от факта, че предлагаме качествени продукти. Ако поръчате от нас, Вие ще можете да се възползвате от премиум поддръжка по телефон и имейл, където можете да ни попитате за всичко, относно козметиката, аксесоарите или маслата. Страхотно, нали?

Свържете се със собственика