Виж профил

Микроскопска дентална медицина

 • Изцяло работя под микроскоп това още в днешно време е рядкост.
 • Ендодонтско лечение тоест каналово лечение  включително премахване сепарирани (счупени инструменти) от каналите на зъбите, това се прави само под микроскоп.
 • Хирургия – екстракции на ретинирали мъдреци ( хирургично премахване на зъби, който не са излезли) и нормални екстаркции.
 • Протетика – коронки ( металокерамика, църкония, пресована керамика. Композитни и керамични фассети.
 • Занимавам се също с DSD- dental smile designe ( проектиране на новата усмивка още на компютъра преди да се пипне пациент ).
 • Имплантология – лечение чрез зъбни импланти.

Какво представлява имплантологията?

Имплантологията е съвременен дял от денталната медицина, който касае лечението чрез зъбни импланти и има за цел да възстанови липсата на един или повече зъби, както и техните корени. Имплантологията и лечението със зъбни импланти е надеждно и дългосрочно решение, подобряващо качеството, стила на живот и психологическия комфорт. Съвременният поглед върху лечението на пациенти е то да бъде минимално инвазивно, което постигаме чрез използването на най-иновативните технологии и материали. С помощта на имплантологията ние можем да предпазим здравите съседни зъби от изпиляване и да предложим високо естетични и ефективни решения.

Лечение

Лечението започва с детайлно планиране на всеки един случай, като крайният резултат зависи от планирането на процедурата, от техническото изпълнение и грижата за пациента след завършване на лечението. Ние предлагаме лечение, ориентирано изцяло към пациента и ви гарантираме качествено възстановяване на вашата усмивка.

За вашето максимално улеснение предоставяме специфични инструкции в писмен вид, които трябва да се спазват преди и след процедурата. За да можем да проследяваме резултата от лечението, каним пациентите си всеки месец на контролен преглед, според нуждата им от профилактика.

След загуба на зъби, нещо, за което не си даваме сметка, е че започваме да губим и тъкани – количество кост и венец. Именно чрез имплантите се осигурява здрав зъб и запазване на самите тъкани. За да се гарантира дълъг живот на имплантите е необходима предварителна подготовка на зъбите и отлична устна хигиена.

Предимства

 • Зъбните импланти се явяват най-ефективното решение за възстановяване на повечето проблеми със зъбите.
 • Зъбните импланти ни дават възможност да забравим за носенето на некомфортните подвижни протези, което качествено променя стила на живот на пациента.
 • В случаите с група липсващи зъби, имплантите са по-доброто решение, тъй като не се изискват мостове, а се изграждат здрави зъби, които правят много по-лесна устната хигиената.
 • Зъбните импланти са изградени от биологично съвместим материал, който се приема от организма, а формата и текстурата им помагат да изглеждат като естествени зъби.
 • Още едно предимство на лечението с имплантите е, че съседните здрави зъби, по никакъв начин не се изпиляват или намесват, а възстановяват не само липсващия зъб, но и самите тъкани.

Когато става въпрос за тотална липса на зъби – имплантите правят дадена протеза много по-стабилна и фиксирана като конструкция.

Видове

Има два вида зъбни импланти – базални и винтови. Базалните импланти като приложение савече част от историята на стоматологията, тъй като имат само и единствено ценови предимства пред винтовите импланти. Ние ви гарантираме, че ефективното решение за вашата обновена усмивка е в използването на винтови импланти.

Кариесология – почистване на кариес и поставяне на пломба се извършва под кофердам

Opening Hours

Понеделник

09:00 - 17:00ч.

Вторник

09:00 - 17:00ч.

Сряда

09:00 - 17:00ч.

Четвъртък

09:00 - 17:00ч.

Петък

09:00 - 17:00ч.

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден