Виж профил

Производство на метало-пресови изделия Костенец

Имам удоволствието да представя на Вашето внимание ДИМКО СТАР ООД – фабрика за производство на металопресови изделия. Тя съществува от 20 години. Наложила се е на националния пазар като лидер в бранша. В настоящия момент притежава приблизително 80% пазарен дял. Има изградени дългосрочни взаимоотношения с международни компании, както и редица възлови търговски фирми из цялата страна.

Фирмата притежава своя производствена база, простираща се на 7000кв. м площ. Производствения цикъл е напълно затворен. Има изградена развойна база и инструментариум за изработка и поддръжка на матрици. Притежава голям набор от металорежещи, металоогъващи и калибриращи машини, апарати за точково заваряване, възможности за повърхностно и обемно закаляване, съоръжения за галванични и прахови покрития и др. Специализирана е в едро и средносериино производство.

Предлага богат асортимент, съдържащ над 600 артикула. Постоянно внедрява производство на нови изделия, много от които нямат пазарен еквивалент. Също така е специализирана в производството на елементи със специфично предназначение. В това число:

  • цялостен обков за специализирани сандъци;
  • специализирани инструменти за обработка на газобетон и др.
  • помощни изделия за хидроизолация на груб строеж.

Адрес:

Адрес:

гр.Костенец ул.Пчелинска № 1

Телефон:
Свържете се със собственика