Виж профил

Виж сайт

Открих призванието си – Да украсявам живота на хората.

Аз се казвам Атанаска Главшина, но за всички съм Наси. Занимавам се с декориране на събития и сватби от преди повече от 7 години. Като първата ми изява като професионален агент изработих сватбената декорация на мои близък човек. До тогава не бях се докосвала до подобно вълшебство. Изживяването на този сватбен ден беше толкова силно и завладяващо, толкова опияняващо, че след това не можех да си представя да работя нещо друго.

Независимо дали ще ми се доверите и ще се свържете с мен за да направя сватбена украсаза най-важният момент от живота ви-вашата сватба, независимо дали ще ме потърсите да направя украса за кръщене, годишнини от сватба, предложение за брак, бебешко парти, моминско парти, ергенско парти или ще ме потърсите, за да направим подарък романтична изненада на любим човек, аз мога да ви уверя, че ще вложа цялото си сърце и душа, за да превърна тези мигове във вълшебни и незабравими.

Опитът ми, отдадеността на работата, познаването на най-подходящите цветя и най-дребните детайли гарантират превръщането и на най-обикновеното местенце в приказно.

Нашите допълнителни услуги

Android

Android

Apple

Apple