Виж профил

Илиев Строй 80 ЕООД Сглобяемите къщи с метална носеща конструкция, които Ви представяме са сигурни, солидни и трайни, осигуряващи функционалност, пълна свобода на архитектурните решения и всевъзможни варианти за топлоизолация. Те съчетават най-добрите показатели на строителната физика и статика.

Строителството се извършва по системата „сандвич-панел“ на „Кнауф“ и метална носеща „скелетно-гредова“ конструкция. Сглобяема къща с метална конструкция предлага една новост на българския пазар за недвижими имоти – изграждането на такива къщи със стоманени греди и колони.

По същество това представлява образуването на стоманен скелет на къщата. Той се изгражда посредством заварка и сглобките са усилени допълнително със стоманени крепежни планки. Метала се обработва с грунд против корозия.

Създадената по този начин металната конструкция е изключително здрава и стабилна. Тя е проектирана да понася сеизмична активност от 9-та степен по Рихтер. Сглобяемите къщи са подходящи за целогодишно обитаване и се отличават с ниска консумация на електроенергия за отопление и охлаждане.

Свържете се със собственика