Виж профил

Камини по поръчка Пловдив

Вътрешни, външни, малки, големи барбекюта или пък цели кътове заедно с плот за готвене и лятна кухня – справяли сме с всякакви поръчки. Затова и спокойно можете да ни поверите изграждането на вашето барбекю.

Какво трябва да знам предварително при поръчка на барбекю. Определете подходящо място и размери на барбекюто. Помислете, ако е навън, дали не е добре да е изградено близо до навес или до място, на което може да се направи навес. Така ще ви е удобно да го ползвате и когато вали. Камини по поръчка Пловдив.

Съобразете размерите на барбекюто с площта, с която разполагате, както и с целите, за които ще го използвате. Определено има разлика между барбекюта за къщи за гости, ресторанти или за домашна употреба. Просто на някои от моделите се събират много повече месо и зеленчуци наведнъж.

Изберете стил, като имате предвид общия стил, в който е издържана къщата. При поръчка на външни барбекюта е добре да се съобразите с това как изглежда фасадата на сградата.

Помислете от какъв материал искате да е изработено вашето барбекю. Особено ако става въпрос за стационарно барбекю за дългогодишна употреба, препоръчваме ви модели, изградени от камък, облечени с дърво и огнеупорен бетон. Естественият камък придава уникално излъчване на барбекюто и го прави изключително здраво. Гарантираме ви, че ще го използвате дълги години без нещо да накърни външния му вид. (Това е важно и то най-вече за външните барбекюта, изложени на различни климатични промени и на механични въздействия от всякакъв вид.)

Обърнете специално внимание на материалите, от които се изработва огнището. Все пак на вас не ви трябва нещо с декоративни функции, а истинско барбекю, на което да правите скара за близки и приятели. Затова нашите специалисти препоръчват и изработват огнищата на почти всички барбекюта от термоустойчив материал и огнеупорни тухли.