Виж профил

Виж сайт

Специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на църковно обзавеждане, камбани, одежди, църковни стоки голямо разнообразие от сувенири и др. Всеки продукт, произведен от фирмата е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента от проекта до изпълнението му. Фирмата работи с висококвалифицирани специалисти, които непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги. Нашите консултанти са на разположение на своите клиенти почти 24 часа в денонощието с компетентни мнения и съвети.

Клиентите могат да посетят нашите офиси, където да разгледат предлаганите стоки и артикули. Те ще получат на място актуална цена и компетентен съвет. Консултантите ни ще Ви помогнат да направите правилния избор и да вземете решение, съобразено с вашия вкус и възможности. В резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки. Фирмата предлага монтажи на различните продукти които се извършват от компетентни майстори с дългогодишен опит.

Предлаганите продукти се извършват в затворен цикъл, който включва:

  • предварителни разговори с клиентите и изготвяне на оферти;
  • уточняване на всички детайли и вземане на размери на дадените продукти;
  • компютърно проектиране на модулите;
  • доставка и монтаж на обекта на клиента;
  • гаранционно и след гаранционно обслужване на поставените продукти.

Фирмата има вече 15 годишен опит в работата с църковното обзавеждане и работа с църковни магазини . Голямо разнообразие на сувенири и църковни одежди.

Свържете се със собственика