Виж профил

Сладкарски цех Парфе гр.Поморие е с  основен предмет на дейност – производство и търговия на пресни сладкарски изделия. При нас се трудят сладкари, декоратори, пекари с богат опит в сладкарството, използват се само висококачествени продукти със сертификат и доказано качество, българско брашно и захар, пресни яйца. Ето защо нашите сладкарски изделия са с неповторим вкус и визия, харесвани и предпочитани от нашите клиенти.

Сладкарски цех Парфе изработва бутикови торти за вашата сватба, юбилей, кръщене, рожден ден и други тържества, с вкус и визия съобразени изцяло с предпочитанията на клиента. По ваше желание тортата може да бъде придружена от бутиковимъфини, курабийки и др. Екипът на Сладкарски цех Парфе е готов да превърне всяка нова идея на нашите клиенти с оптимизъм и желание да я изпълни.

Наред с бутиковите изкушения, Сладкарски цех Парфе предлага и богат асортимент от стандартни торти, рула, пасти, сиропирани сладкиши, пайове, курабийки, дребни сладки, еклери, мъфини, соленки, мини сладки, табли асорти, сладкиши за блок маса и др.

Нашите винаги пресни и висококачествени сладкарски продукти можете да опитате във фирмената ни кафе-сладкарница Парфе на адрес гр. Поморие  ул. Ропотамо 3   А за допълнителна връзка с нас използвайте нашия имейл адрес ceh_parfe@abv. bg и страничката ни във Фейсбук Слакарски цех Парфе.

Голяма част от продукцията ни се реализира чрез продажба на едро в Поморие, Бургас, Несебър и др. Работим със сладкарски магазини, кафета, ресторанти, хотели, супермаркети, детски градини и др. Доставките се правят на място. Фирмените ни ценности се основават на внимание към всеки един клиент, поддържане на добри взаимоотношения с бизнес партньори, работа в екип, добро отношение към персонала, спазване на традиции и придобиването на нови знания и умения.

Стараем се да поддържаме постоянен интересът на клиентите си с голямото разнообразие на продуктите, които произвеждаме и предлагаме. Водени от желанието за развитие, екипът на сладкарски цех Парфе непрекъснато разширява и обогатява своя асортимент, който изненадва своите клиенти с нови продукти с нови вкусове и визии.

Това ни прави широко харесвани и предпочитани. Основният ни приоритет е създаването и поддържането на високо качество на продукцията на разумна цена. Надяваме се, че с усилията на целия колектив успяваме да постигаме това.

Свържете се със собственика