Виж профил

Къща за гости Пауловния се намира в село Аспарухово, в северните склонове на източна Стара планина, в началово на прохода през балкана, на пътя Айтос – Провадия. Отстои на 85 км. от гр. Варна, на 33 км. от гр. Провадия и на 48 км. от гр. Карнобат. Селото е разположено в живописното дефиле на река Луда Камчия и на брега на язовир Цонево, който предлага богат улов на любителите на риболова.

Той е третият по големина язовир в България. Скален феномен Чудните скали се намира на 4 км. от село Аспарухово, Природните дадености в района на с. Аспарухово осигуряват богати възможности за успешно развиване на селския туризъм, заради уникалната природа на балкана и възрожденския бит.

През топлата част от годината е предпочитано и посещавано от много туристи заради добре развития селски туризъм и красива природа. Къща за гости Пауловния е отличен избор за семейна ваканция и почивка с приятели в обкръжението на красивата природа.

Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и приятна обстановка, предразполагаща към пълноценен отдих на тишина и спокойствие. Новооткрита къща е на първа линия на езерото с изключителна гледка и достъп до водата.

 

Къщата е на три нива, подходяща за настаняване на 12-18 души, със следното разпределение:

* Приземен етаж – В него са разположени банкетна маса с място за всички гости на къщата, с обособени два отделни къта с холна мебел, както и оборудвана кухня с всички необходими уреди и прибори.

* 1 етаж и 2 етаж – на тези етажи има три самостоятелни двойни спални/+ разтегателна мебел/, всяка със собствена баня/тоалетна. Две от стаите разполагат с вани, кабелна телевизия, интернет достъп и невероятна гледка от всяка тереса, подходящи за сутрешно кафе.

* Двора е обезопасен, подходящ за малки деца. Има закрита беседка с изградено барбекю. Язовира е на броени метри от къщата и дава възможност да му се любувате постоянно.

Адрес:

Адрес:

с.Аспарухово

Телефон:
Свържете се със собственика