Виж профил

PROFESSIONAL Hans Tool Industrial Co., Ltd е създадена през 1973 година!

Организацията HANS TOOL е за дългосрочен бизнес, който държи три насоки: професионално изпълнение, пълна подкрепа за вашите изисквания и агресивна иновация. Всяко направление на HANS, посветено на обслужването на семействата на HANS по света се гордее, че е част организацията и заедно ръка за ръка, създават дългосрочни  печеливши взаимоотношения!

За повече от 1/3 век  HANS TOOL  са запазили позицията си на лидери в производството на качествени ключове и инструменти за над 40 години опит в Тайван. HANS е специалист в изработването на гаечни ключове от 1/4 до 1 „, 1-1 / 2“, 2-1 / 2 „& 3-1 / 2“ Dr. ръчно и 6 & 12 точки, SAE и M.M. както и размера от 4 mm (5/32 „) до 250 mm (10“)  и по-нагоре.

Hans Tools предлага широк спектър от над 9000 отделни елемента и размери,разполагат с пълната гама артикули с пълен размер на средства,също така предлагат и пълна гаранция.

КОНКУРС ANSI DIN & ISO СТАНДАРТ – ПРОФЕСИОНАЛНО И ПРОМИШЛЕНО КАЧЕСТВО

Всеки продукт на Ханс започва със строг Q.C. от суровини до крайни продукти.

Основно отговаря на Немските DIN и DIN ISO и покрива стандартите ANSI, които осигуряват на HANS характеристиките на висок въртящ момент и изключително трайно изпълнение. Всеки инструмент е професионално проектиран и прецизно направен, внимателен контрол на качеството, всеки в процес на работа в екип, перфектен външен вид; по-скоро; постоянното подобрение винаги ще бъде от полза за потребителите и ще бъде удовлетворено от гаранцията за качество на световно ниво. През 2005 г. фирмата получи сертификат за качество ISO 9001.

ПРОФЕСИОНАЛНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ВСЯКА ПРОМИШЛЕНОСТ И БИЗНЕС

HANS TOOL за хардуерни магазини, авиация, коли, камиони, кранове,морски ремонти; петролна индустрия, ВиК, телекомуникации, електрически консумативи, инфраструктури, минно дело, тежкотоварни индустрии. Hans Tools е световно известна марка за професионални и индустриални ръчни и въздушни инструменти, включващи гаечни ключове, отвертки, бита, шестостенни ключове, клещи, триони, ножове, чукове, комплекти инструменти и т.н.

Hans Tools е успешна марка за маркетинг и износ в Азия, Европа, Средния Изток, Русия, Украйна, Америка, Южна Америка, Африка и Океания и т.н. Това означава, че можете да разчитате на световната гаранцията за качество на Hans.