Виж профил

Мотоциклети / Автомобили / Джип / Ван / Пикап

За нощна тарифа (21:00 – 08:00) и на националните празници се начислява допълнително + 50% върху цената.За градски курсове над 10 км. в посока е възможно завишение на цените от сайта. Когато ни ангажирате, но в последствие откажете услугата – дължите минималната такса за вида МПС според ценоразписа. Минимална такса за изънградския курс: 60 лв. Цената включва товарене, превоз и разтоварване. При липсващи колела, повреда на ходовата част или кормилната уредба се начисляват допълнително 20 лв. При престой над 30 минути не по наша вина се начисляват допълнително 10 лв. за всеки половин час. При липсваща кука се начислява 10 лв. еднократно. Всички цени са без ДДС!

Регистрация в КАТ

София град и София окръг, без присъствието на клиента: Взимане на МПС-то от място, удобно за клиента, транспортиране до КАТ, регистрация и транспортирането му обратно до удобно за клиента място – 150 лв. (цената е за леки автомобили). Необходимо е предварително клиента да ни е упълномощил да регистрираме конкретното МПС на негово име с нотариално заверено пълномощно. В цената на услугата не е включена застраховка- Гражданска отговорност и Екотакса, които се заплащат допълнително.

Транспортни

  1. Насочване и транспорт до специализиран сервиз в рамките на града – 40 лв.
  2. Изваждане на МПС от дерета и канавки – 30 лв. на започнат час.
  3. Транспорт на пътниците от авариралото МПС: За град София и град Перник – 5 лв. на човек, извън рамките на града – по договорка
  4. Закарване на ход на МПС до пункт за ГТП без присъствието на клиента (услугата е само за гр. София) – 40 лв. като тази цена не включва таксата за ГТП.

Доставка на консумативи

  1. Осигуряване на гориво на място (услугата е само за гр. София) – 40 лв. + цената на горивото.
  2. Осигуряване на антифриз на място (услугата е само за гр. София) – 40 лв. + цената на антифриза

Охраняем паркинг – 8 лв. на ден.

Свържете се със собственика