Виж профил

Виж сайт

Скоро отвори врати едно приветливо и уютно място, където всеки може да се почувства като у дома си.
В нашия дом се отнасяме с внимание и уважение към възрастните хора, като им осигуряваме спокойствие и топлота! А на Вас гарантираме, че Вашите роднини ще се чувстват пълноценни и щастливи.

Дом за стари хора Слънчев дом – Здраве се намира в Централна Северна България,  в с.Дичин, общ.Велико Търново.  Мястото на дома е избрано неслучайно – селото е тихо, спокойно, разположено на левия бряг на р.Росица, с разнообразна и красива природа.  Разположението на дома осигурява тишина и спокойствие извън големия град, но близостта до Павликени /12км./ и Велико Търново  /25 км./  дава възможност за бърз достъп до медицински услуги и специалисти в двата града. От София Слънчев дом – Здраве е отдалечен на 225 км., от Варна на 240 км., от Пловдив на 190 км. и от Бургас на 240 км. Централното местоположение на дома дава възможност за бърз и лесен достъп от цялата страна.

Историята на Слънчев дом – Здраве започва през 2015 г., когато отдавна опустялото основно училище в с. Дичин, получи шанс за развитие. Екипът ни видя потенциал в сградата, която можеше да стане център на нов социален живот от по-различно естество. Така стартира реализацията на проекта Слънчев дом – Здраве, като за завършването му бяха необходими едва единадесет месеца. Един от най-големите поводи за гордост на екипа ни е, че въпреки всички допълнителни преустройства, успяхме да запазим почти изцяло старата сграда.

Време беше за ново начало…

Свържете се със собственика