Точиларски услуги

   0899 / 937 375

Точиларски услуги

 

Професионално машинно заточване на: вериги за верижни триони, циркулярни дискове, ножици, ножове, лозарски и градинарски ножици, ножове за косачки, комплекти за месомелачки, свредла, цапвери, длета, брадви и други сечива.