Лазерна епилация Смолян

гр.Смолян0885 / 622 344

За нас

Лазерен център Адеа е модерен център, предлагащ услугата лазерна епилация, всички части от тялото може да се подложат на лазерна епилация освен околоочната зона. Центърът има отлично местоположение в центъра на гр. Смолян /кафе at HOME/ и предлага на своите клиенти широк набор от услуги в удобно работно време. За епилация на гърди, крака, ръце, рамене, корем и други са сред зоните подходящи за третиране, а за пълния набор от нашите услуги и ценоразпис позвънете на тел 0885622344, за да добиете пълна представа за всичко, което може да получите в лазер център Адеа.

 

Лазерният център разполага с най-новата и модерна апаратура Elysion - pro, специално пригодена за лазерна епилация, с гарантирано испанско качество. Още повече, че Elysion-pro е еднакво ефективен както за светли, така и за тъмни косми, като ефекта за светла кожа + тъмни косми е най-ефективна. Апаратурата е Диоден лазер с дължина на вълната с висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията, продължителност на импулса и приставка служеща за предпазване и успокояване на кожата, която прави процедурата безболезнена. За да постигнете нужния резултат, са нужни между 3 и 6 процедури, в зависимост от това коя част на тялото искате да епилирате, цвета, дебелината на косъма и тип кожа.

 

Можете да резервирате своя час в лазер център Адеа по телефона, чрез имейл или чрез официалната ни фейсбук страница. Ако се наложи да промените часа на своята резервация, не се притеснявайте, обадете се предварително и Вашата процедура ще бъде преместена в удобно за Вас време. Още след първата процедура ще имате видими резултати, като след всяка процедура се доближавате до желания от Вас ефект. Важно е да се отбележи, че трябва да следвате инструкциите на сертифицираните ни в Испания специалисти относно честотата и броя на процедурите. Не форсирайте процеса чрез прекомерен брой посещения или прекомерна честота на посещенията. Ключът към ефективна лазерна процедура е спазване на инструкциите дадени от специалистите ни и ефективна,качествена апаратура, с която и разполагаме.

 

Екипът на лазер център Адеа се състои от обучен персонал, който е на Ваше разположение не само за провеждането на процедурите, но и за компетентни отговори на всички Ваши въпроси, свързани с епилацията, включително нужният брой от процедури на други части от тялото, грижа за кожата, хомеопатия и други.

 

Заповядайте в лазер център Адеа. При нас ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение и атрактивни цени.

Лазерен център Адеа