Къща за гости с механа Банско

гр.Банско0897 / 873 350

За нас

Къша за гости и механа  "Мамин Кольо" се намира в сърцето на красивия планински курорт Банско, в непосредствена близост до центъра на града и е отворена през цялата година.

 

Ние предлагаме уютна и комфортна обстановка, много удобства в пет двойни стаи.

Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел. кабелна телевизия, гардероб, балкон, интернет- WiFi ,и   отопление

 

За гостите на Банско и нашите клиенти е на разположение  механата"Мамин Кольо", съчетала битовия и комфортен стил, толината на камините. Там препоръчваме да се насладите на  голямо разнообразие на домашно приготвените местни специалитети и блюда от от българската национална кухня. Нашият персонал е готов да задоволи вашите изисквания и жеклания ,Разполагаме  и с лятна градина -подходящо и предпочитано място за приятелски срещи, семейни празници и тържества .Там децата могат да играят забавляват на воля.   За вашия комфорт има и барбекю, на което вие сами може да приготвите специалитети по ваше желание.

 

Екипът на "Мамин Кольо" ще се погрижи и за вашето добро настроение и развлечение.  Организираме разходки с гид до всички уникални места около Банско и в планината, конна езда с инструктори. Любителите на  риболова могат да се насладят   на  двата забележителни язовира.

 

Не се колебайте  и заповядайте в Къша за гости и механа  "Мамин Кольо" -  съчетание с традиция, комфорт , настроение и незабравими моменти.

Къща Мамин Кольо