Медицински услуги Варна

гр.Варна0700 10 748

20г. МЦ Надежда

През 2019 год., Медицински център " НАДЕЖДА" празнува своя двадесети рожден ден!

Казват, че препятствията се дават, за да се измери колко силно искаш нещо. Началото беше поставено, когато започна дългоочакваната реформа в здравеопазването. Понеже тя така и не се случи през годините, избрахме трудния път към спечелване на доверието на пациенти и колеги и утвърждаване . От малкия кабинет със скромна мисия – съхраняване на женското здраве и 3-ма специалисти, отворен през 1999 год. с много желание и оптимизъм, до днес - 20 години по–късно, фокусирани в работа, не усетихме изминалото време: прегледи само от специалисти /всички специалности/ - всеки ден, вкл. събота и неделя; среща с лекар по личен избор, специализирани лаборатории - клинична, микробиологична, паразитологична, микологична за бърза и точна диагностика, хирургични манипулации, ехографска диагностика на всички органи, наблюдение на бременността, изготвяне на медицински свидетелства за работа, чужбина, граждански брак, профилактични прегледи на пациенти ,фирмени колективи и служби по трудова медицина, консултации, второ мнение, домашни посещения от лекар и лаборант и много други услуги.

 

Центърът е първото оторизирано от българското Министерство на транспорта и информационните технологии лечебно заведение във Варна, за подготовка документи за здравословна годност на морски специалисти. Прецизната и професионална експертиза на тези служители, която гарантира сигурност за корабособствениците, печели доверието им и води постоянно нови менингови агенции, които търсят партньорството на МЦ "НАДЕЖДА". Имаме дългогодишен опит в съвместна работа с Министерството на здравеопазването на Италия, чието доверено лечебно заведение сме ние. Успешна е колаборацията с американски и английски морски застрахователни компании.

 

Много са постоянните клиенти от частни здравносигурителни фондове, които постоянно ползват медицинските услуги на "НАДЕЖДА".

 

Равносметката днес: три медицински центъра на територията на Варна с кабинети за специализирана амбулаторна помощ, съвременна диагностична апаратура в помощ на лекарите, клинични лаборатории с последно поколение апарати , професионални специализирани лаборатории, операционна зала за малки хирургични интервенции, легла за наблюдение и най-големият капитал - един невероятен и сърцат екип от над 50 специалисти, рецепционисти, клинични и микробиологични лаборанти, медицински сестри , счетоводители, технически сътрудници, хигиенисти. Огромно удовлетворение за нас са хилядите пациенти, вкл. руски, английски, немски, турски и др., граждани през тези години, за които изборът на "НАДЕЖДА" стана първи и постоянен. Това са фактите. Разбира се зад всичко създадено стои много, постоянна и коректна работа, активна грижа, ефективни резултати, амбиция и кауза: да съхраним живота и здравето на хората.

 

Критични сме към всичко, което правим, защото знаем, че винаги може да се направи по-добре. 20 години "държим летвата високо" пред себе си и се стараем винаги "да я прескачаме". Минаването отдолу е лесно, но компромисно и неприемливо, когато се отнася за здраве и живот. Удовлетворени сме, че това не остава незабелязано. МЦ "НАДЕЖДА" има сертификат за качество от Швейцарския институт по качество на услугите / SIQS/ и сертификат за принос в здравеопазването на Съвета на европейската научна и културна общност.

 

Искрено сме благодарни на всички пациенти, колеги, партньори и приятели, които ни се довериха през всички тези години. Които ни подкрепят през цялото време и ни вдъхват увереност, че вървим устойчиво по избрания път. Продължаваме заедно напред! Защото, който има здраве - има надежда, който има надежда - има всичко!


МЦ Надежда