Градински център Орхидея


Фирма Орхидея е създадена през 1994г. Произвеждаме широколистна, иглолистна и едроразмерна растителност, посадъчен материал за сезонни растения (петуний, хризантеми, циклами и др.). Заповядайте в представителният ни магазин в центъра на гр.Ботевград, където се предлага голямо ранообразие от венци, букети, кошници, сватбени букети и др.


Добре дошли!!!


Градински център Ботевград

За нас

Фирма Орхидея е създадена през 1994г. Произвеждаме широколистна, иглолистна и едроразмерна растителност, посадъчен материал за сезонни растения (петуний, хризантеми, циклами и др.). Разполагаме със собствени оранжерии със застроена площ от 400 кв.м., намиращи се на 20 км. от гр. Ботевград в с. Калугерово. Скоро открихме и нов градински център и в гр. Ботевград, намиращ се на главния път за вилна зона "Зелин" в Ботевград.

Виж повече
Градински център Ботевград

Градински център Ботевград

Фирма Орхидея е основен и единствен дистрибутор в региона на фирма ПИПБРАДЪРС ООД вносител и дистрибутор за България на чужди фирми - производители на професионални продукти за градини и паркове: Автоматизирани подземни напоителни системи. Градинско и парково осветление. Фонтани и оборудване за водни площи. Мъглуващи охладителни системи. Градинска декорация, оборудване за градини и паркове.

Виж повече
Градински център Ботевград

Озеленяване Ботевград

Фирмата извършва: озеленяване, монтаж на тревен чим, живи плетове, проектиране, строителство, поддръжка (прекопаване, подрязване, подхранване, обработка с препарати), интериор, аранжировка, декорации и други. Автоматизирани подземни напоителни системи. Градинско и парково осветление. Фонтани и оборудване за водни площи. Мъглуващи охладителни системи. Градинска декорация, оборудване за градини и паркове.

Виж повече