Пакетиране на ядки Созопол

Созопол0899 / 304 045

За нас

Фирмата ГАБИ 16 ЕООД е създадена в края на 2016 година, в град Созопол. Представлява цех за пакетиране на ядки, който се занимава с пакетирането на ядки на малки разфасофки. Подходящ e за малкия и среден бизнес. Пакетираме всякакъв вид грамажи, според изискванията и нуждите на клиентите.

 

Предимството ни е, че стоката се пакетира непосредствено преди доставката като по този начин сме сигурни, че ядките достигат възможно най - пресни до крайния потребител. Зареждаме и работим само с утвърдени и проверени фирми на пазара. Цените ни са предимство, защото са ниски и базирани на възможностите на клиентите, като естествено по - голямото количество идва и по - голямата отстъпка. Ние сме нова фирма на пазара, която търси нови клиенти.

 

Предоставяме бързо и качествено изпълнение на поръчките по стандарт. Издаваме фактури като сме регистрирани по ДДС и предоставяме сертификати. Всичко се изпълнява в срок, договорен с клиента. Пакетираме ядки според изискванията. 50, 60, 70, 80 и 100 грама, които са ни предимство с цената. Също може да изработваме и 1кг.

ГАБИ 16 ЕООД