Scooby - Doo
Grooming, Груминг салон, Фризьорски салон за кучета Шумен.

 

Scooby - Doo


Фризьорски салон за кучета Scooby - Doo ! Предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци, подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почистване на уши и др. Всички услуги се извършват без упойка. При нас можете да намерите висококачествени храни и хранителни добавки, лакомства, аксесоари, козметика, както и всичко необходимо за правилното отглеждане на вашия домашен любимец.


Добре дошли!!!


Фризьорски салон за кучета Шумен

За нас

Фризьорски салон за кучета Scooby - Doo ! Предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци, подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почистване на уши и др.

Виж повече
Фризьорски салон за кучета Шумен

Фризьорски салон за кучета

Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с поддръжката на козината на вашият най-добър приятел. Ще получите консултация за неговото правилно отглеждане и възпитание. Ще се постараем подстрижката да стане приятно изживяване, а не свързана със страх и стрес.

Виж повече
Фризьорски салон за кучета Шумен

Грууминг

Фризьорски салон Scooby - Doo работи със всички породи НЕ агресивни кучета. Извършваме подстригване по стандарт или по желание на клиента. Часове за подстригване на кучета се запазват на телефон 0894 94 91 43.

Виж повече