Бабината къща
Нощувки цени, Семейна къща за гости, Семейна почивка, Къща за гости село Сребърна Силистра.

 

Бабината къща


Къщата разполага с 6 стаи, три от стаите с две единични легла, а другите три от стаите с голямо двойно легло. Капацитетът е за 12 човека, като две от стаите имат канапета, които се разтягат и там могат да нощуват още двама човека. Къщата разполага с допълнително легло, което се поставя в голяма двойна стая. Така целият капацитет на къщата става 17 човека, такъв какъвто е капацитета на гостната.


Добре дошли!!!


Къща за гости Силистра

За нас

Къщата разполага с 6 стаи, три от стаите с две единични легла, а другите три от стаите с голямо двойно легло. Капацитетът е за 12 човека, като две от стаите имат канапета, които се разтягат и там могат да нощуват още двама човека. Къщата разполага с допълнително легло...

Виж повече
Къща за гости Силистра

Къща за гости с.Сребърна

Всяка от стаите е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, телевизор, безплатен безжичен интернет. Къщата е обзаведена в стил напомнящ традиционния селски бит. В част от къщата е пресъздадена идилична обстановка от първата половина на 20-ти век.

Виж повече
Къща за гости Силистра

Семейна къща за гости

Комплексът разполага с банкетна зала с капацитет до 17 човека, оборудвана със всички необходими уреди за приготвяне на храна. В градината е разположено и външно лятно барбекю с капацитет до 25 души.
Адрес: с. Сребърна, ул. Лилия 3

Виж повече