Търсене

Виж профил

Миглопластика Нови Искър

Вярваме, че всяка жена заслужава да се чувства красива всеки ден и нашата мисия е да се погрижим за това. А резултатите – те няма как да останат незабелязани! Доверете ни се и си подарете красота!

В Aesthetic Center Silk Doll можете да се възползвате от разнообразни услуги, включващи – миглопластика, микроблейдинг на вежди, хоризонтален и вертикален солариум и козметика за по-бързо и безопасно придобиване на тен. Очакваме ви!

Миглопластика

Метод – косъм по косъм: За направата на полу-перманентните мигли се използва висококачествена коприна. Тя не причинява раздразнения и не възпрепятства растежа на естествените мигли. Косъмчетата, както сами се досещате, се прикрепват едно по едно към миглите. Внимава се да не се слепят едно за друго, защото така ще се образуват снопчета, които изглеждат неестествено и могат да увредят миглите. Ако са поставени правилно, не трябва да усещате никакво неразположение или безпокойство. Процедурата се извършва с помощта на специално хипоалергенно лепило и пинцета.

При 2D и 3D метода: Oт 2,3 или повече много финни и нежни косъмчета се прави снопче и едно такова снопче се прилепя към всяка една естествена мигла. Броят косъмчета, от които се оформя снопче, съответства на цифрата преди ‘D’, така, ако се използват 3 косъмчета, съответно и процедурата е 3D.

Поддръжка: Хубаво е поддръжката да се осъществява на 3-4 седмици от поставянето. Така може да се избегне появата на косъмчета без удължители.