AGA Nails – Nail Salon

Маникюристка | Професионален маникюрист | Парафинова терапия | Ноктопластика | Студио за красота | Студио за маникюр Каварна

Контакти


Адрес

гр.Варна, бул. Сливница 98

GPS

43.211784760242, 27.910542618754

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

от 10:00 до 19:00ч.

вторник

от 10:00 до 19:00ч.

сряда

от 10:00 до 19:00ч.

четвъртък

от 10:00 до 19:00ч.

петък

от 10:00 до 19:00ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Казвам се Андриана Ангелова и за крехките си 25 години смея да кажа, че превръщам всяка една мечта в цел, а целите ги осъществявам трудно, но успешно.  През 2017г. започнах следване в университет, но разбрах, че това не е моето призвание, защото за самата ми арт личност, математическите уравнения не бяха никак интересни. След 2 години студентски живот реших, че искам да се занимавам с нещо, което ми се отдава и в началото на 2021г. преминах успешно курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика. А през март същата година в Каварна основах първия си салон за маникюр и педикюр „AGA Nails”. Като всяко начало и моето беше трудно, но с постоянство, търпение и любов към работата, всичко си идваше на мястото. Ето ме три години по-късно. Три години по 14-часови работни дни, почти без почивни такива, аз съм собственик, управител и служител на собствените си салони във Варна и Каварна. Освен това съм състезател в световни шампионати по маникюр, от където имам спечелени 3 първи места, 1 второ и 1 трето място.  И както е казал Конфуций: „Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.“.

На 18 февруари 2024.г. „АGA Nails – Nail Salon Varna“ стана реалност. Този салон е създаден с неописуема любов към професията „Маникюрист-педикюрист“. Това е вторият в България салон от бъдещата верига „AGA Nails“, като, както споменах, първият се намира в Каварна. Времето, което беше нужно за да създадем това мечтано местенце, бе месец и половина. През този период на време, изцяло се отдадохме на 100-те квадратни метра в центъра на Варна. Всеки сантиметър в този салон е създаден с любов, вкус и душа. Точно както трябваше да стане, крайният резултат е смесица от кукленски вид, свежа атмосфера и уют. Освен качество на всяка една услуга, при нас ще намерите комфорт, качествено обслужване и усмихнат екип. Всеки наш клиент се е превърнал в наш приятел с времето, защото за нас доверието, което градим между клиент и служител е на пиедестал. Ние обожаваме да създаваме красота и очарование със своя труд, които да допълват и изразяват стила Ви. Като професионалисти, много държим на добрата изработка и висококачествените професионални продукти. А като хора –  да видим усмивките на доволните ни клиенти. За да постигнем перфектния резултат, ние сме напълно отдадени на прецизността, която от своя страна е ключовият момент за всеки добър резултат. Благодарни сме за доверието на нашите клиенти и много бихме се радвали да направим всяка дама красива и удовлетворена от престоя си при нас.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *