Търсене

Виж профил

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНE!

След потвърждение на поръчката по телефон, ние изпраща ме уведомителен е-мейл към потребителя, че поръчката е потвърдена и подлежи на изпращане с куриерска фирма Еконт Експрес.

Поръчките, получени до 16:30 часа в работен ден се изпращат на същия ден. Поръчките получени след този час се изпращат на следващия работен ден.

Доставките се извършват за 1 работен ден (с изключение на поръчките за стоки с посочена конкретна дата за доставка) с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Еконт Експрес.

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката е за сметка на клиента, като се изчислява автоматично при поръчка на база на въведените данни за доставка и тарифите на Еконт Експрес и е включена в крайната сума на поръчката. Всички наши клиенти се възползват от отстъпка 30% от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес, като тази отстъпка е включена в окончателната цена за доставка, която сайтът автоматично изчислява.

В случай, че поръчате по телефон, е-мейл, скайп или в чата на сайта, цената на доставката отново се калкулира според тарифите на Еконт Експрес, с отстъпка 30% и се заплаща допълнително при получаване на поръчката.

За поръчки на стойност над 99 лв., доставката е безплатна.

В случай, че желаете да изчислите предварително цената на доставка за даден продукт, можете да направите това, като отворите продукта, изберете желания размер и кликнете в горния десен ъгъл на бутона

Ако желаете да заявите куриер, проследите пратка или друга услуга на Еконт Експрес можете да го направите през този панел:

Ние предоставяме на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Преди да бъде използвана опцията за преглед и тест на стоката, получателят заплаща куриерската услуга от продавача до него на Еконт Експрес и в случай, че откаже пратката след опция за преглед и тест, тази услуга остава за негова сметка.

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за наша сметка. Втората пратка също подлежи на преглед и тест, като разходите по връщането на стоката, остават за наша сметка.

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за наша сметка.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне, ние поемаме разходите по връщане на пратката, в случай, че тя е изпратена като пощенска пратка от офис на Еконт Експрес. Ако потребителят реши да я върне от адрес, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

В случай, че доставеният артикул е дефектен, ние поемаме разходите за доставка в двете посоки.

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете.

 

Свържете се със собственика