Търсене

Виж профил

Ръчно изработени подаръци Варна

Бутик Арт Компас гр.Варна, вече можете да поръчате или закупите /онлайн или на място в гр.Варна/ ръчно изработени вечни букети цветя от крепирана хартия с бонбони и аганжирани подаръчни комплекти. Сред многобройните красиви предложения ще откриете красиви аранжировки с висококачествени бонбони, подаръчни комплекти с бутилка вино, кошници с цветя, подаръчни аранжировки с цветя и козметика, както и ръчно изрисувани чаши за вино и шампанско.

Наличните модели можете да разгледате на място в гр.Варна в бутик Арт Компас на ул.Георги Бенковски 29 /пресечката с/у BILLA на бул.Владислав Варненчик/.

Свържете с нас за поръчка на аранжировка или подаръчен комплект по Ваше желание или идея.

При нас намериха своето място и колекция от ръчно изработени текстилни подвързии за книги, калъфи за бележники и тефтери, несесери, както и ръчно изработени сетове обеци от полимерна глина на miyahandmade.

AK boutique Varna представя и Сапуни Канатица – обичаи за здраве под формата на натурални продукти без палмово масло, които са лишени от токсични и синтетични химикали.

Артистичното ни магазинче по естествен начин се сприятели с новите ръчно изработени предложения, които се състоят от сапуни, масла, балсами за устни, душ гелове, крем за бръснене и препарат за миене на съдове. Обединяват ни искрените отношения, любовта към билките и ароматите, вдъхновението от природата.

Не пропускайте да ни посетите.

 

Свържете се със собственика