Търсене

Виж профил

Почистване на домове и офиси Хасково

Алегра Клийн е от 2013 годни на пазара и развива дейност в градовете Хасково, Димитровград, Стара Загора, Кърджали, Харманли, Любимец и Свиленград.

Почистващите услуги включват следните дейности:

  • Машинно обезпрашаване и пране на място на мебели и подови настилки;
  • Почистващи системи и аксесоари за тях под наем и други;
  • Комплексно почистване и поддържане на домове и офиси;
  • Абонаментна поддръжка;
  • Основно почистване след ремонт;

Обезпрашаването в дълбочина на матраци, мебели и меки подови настилки позволява извличането на големите количества прах натрупани в тях през периода на употребата им. Тупането удължава живота на вашите килими, мокети и матраци. Фирмата работи с едни от най-добрите уреди за професионално почистване, като залага на доказания лидер на пазара в областта на чистотата и здравето – Rainbow. Toва е единствената почистваща система, която е получила сертификат, че премахва алергените от дома и сертификат за 100% чист въздух на изходящия отвор. Ето защо, работейки с Rainbow, фирмата се грижи не само за чистотата на вашия дом или офис, а и за вашето здраве. Почистване на домове и офиси Хасково.

Изтупване и редуциране на количествата от най-големия враг в дома – акарите, е услуга, която можете да получите само и единствено, ако домът ви бъде почистен с Rainbow. Изтупването на матраци и килими е наложително, за да се предпазим от здравословни проблеми. Дори 3-4 пъти на ден да се къпем, пак не е гаранция, че ще останем здрави. Основният причинител на болестите и заболяванията е в домашният прах. При редовно тупане на матраците и килимите се редуцира количеството на домашния прах и намалят рисковете от възникване на астми и алергии.