Търсене

Виж профил

Разсад лавандула

Производство и продажба на сортова лавандула, разсад лавандула 2019год. Сортове с вискоко качество. Лавандуловите резници се произвеждат от собствени маси и трайни насаждения. Приемаме предварителни заявки за сортове и количество за есента на 2019 год. Представяме сертификат за произход и качество, както и фактура. Разсад лавандула.

Нашият разсадник е специализиран в производството на разсад лавандула-гарантираме за високо качество!!

Разсад лавандула може да бъде поръчан и предварително по телефона или на място. Сертифицирани сме за производство на разсал лавандула и работим, както с български фирми, така и с чуждестранни. Разсад лавандула.

Ние сме сертефицирани земеделски производители и произвеждаме лавандула разсад всяка година, ще очакваме вашите обаждания, а също така може да ни посетите във нашата ферма за лавандула разсад. Можем да ви предложим безплатни съвети за засаждане и отглеждане на лавандулата. Също така държим много на сортовата лавандула и доброто качество. Цената е съобразена със годишната пазарна цена и по договаряне. Разсад лавандула.

Производство на елитен посадъчен материал със сертификат. Сключваме предварителни договори, за доставка на разсад лавандула, за кампания пролет и есен 2019.