Виж профил

Погребална агенция София

Погребална Агенция АНУБИС е основана през 1999г. от бивши служители на катедра по съдебна медицина и деонтология. Създадена с една единствена цел, да покаже в България че изпращането по дос-тоен начин на близкия, любимия човек по пътя към отвъдното е възможно дори и с минимални средства.

Предлагаме на нашите клиенти богата гама от декорации за един подобаващ уважителен ритуал. Разполагаме със собствена хладилна камера и специализирани автомобили, транспорта в рамките на София и престоя в хладилната камера за всеки наш клиент са напълно безплатни.

Също така държим да осведомим всеки предпочел да ползва нашите услуги в тежък и болезнен мо-   мент при загубата на ваш близък, роднина или сродник че;

  1. В агенцията не работят лица от ромски произход.
  2.  Категорично сме против всеки, който използва Вашата мъка и тежкия за вас момент за лично облагодетелстване.
  3. Не работим с комисионни и разчитаме единствено и само на професионализма на нашите служители и на работата си, за която оценка може да бъде дадена единствено и само от хора ползвали наши-те услуги.

Обръщаме внимание на това, че всяка препоръка или насочване към погребална агенция от лекари,  хора работещи в морги,болници и други като домове за стари хора не води до нищо друго а само до   чувствително и никому ненужно драстично оскъпяване. Разполагаме с мрежа от доверени партньори, както в страната, така и в целия свят. Извършваме експресни репатрации, сухопътни и въздушни (транспорт на тленни останки-покойници) на достъпни цени.

Предлагаме безплатни денонощни консултации на тел. 0700 16 676 !!!

КОИ СМЕ НИЕ?
  • Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта, създадена от бивши служители на катедрата по Съ  дебна Медицина и Деонтология.
НАШАТА ЦЕЛ
  • Нашата цел е да предоставим на клиентите си качество на достъпни цени, за да можете да изпратите близките си подобаващо и достойно.
КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ?
  • При нас ще намерите всичко необходимо за организирането на погребение или кремация, а ние ще ви помогнем в процеса на избиране с консултации и съвети.
ТРАНСПОРТ
  • За клиентите ни в град София транспортът е за наша сметка. За транспорт на територията на страната се таксува на километър.
МЕЖДУНАРОДНА РЕПАТРАЦИЯ
  • Предлагаме също и международна репатрация в цяла Европа.

Адрес:

Адрес:

гр.София, ул. Цар Симеон до бл. 243

Телефон: