Виж профил

Здравейте! Дойде време да избирате почивка на море? Погледнете и нашата оферта за Вас. Предлагаме самостоятелен апартамент, който е за 4 души максимум и се намира в къща – 2ет. в старата част на града, на 100 м от центъра и 40 м от най-посещавания югоизточен плаж, на един разкрач разстояние.

Апартамента включва: спалня с тв с кабелна, масичка с табуретки и обща тераса с хола, където има 2 ъглови легла, секция, маса, малко диванче и тв с кабелна, оборудвана кухня с печка, аспиратор, хладилник, микровълнова, машина за шварц кафе, посуда за готвене и хранене. Освен това предлагаме гладачна маса с ютия, климатик и пералня, за които се заплаща допълнително и самостоятелна баня с тоалетна. За удобство на почиващите предлагаме също и интернет. При резервация над 10 дни правим 10% отстъпка, а при резервация от 1 месец и повече – 20% отс 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@businessaccountbg.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.