Търсене

Виж профил

Открийте един нов свят на палатка или каравана! Едно съчетание от няколко дребни екстри и  вашият престой в Зона Кракен ще остане неповторим. Избягайте от силното слънце и се скрийте в боровата гора до плажа. Санитарен възел (нов) с дамско и мъжко отделение. Всяко с  по три душа,две тоалетни и три мивки.

Топла вода – постоянно, зад всеки душ стои по един ел.бойлер. За ваше удобство има и безжична интернет връзка WI-FI връзка (безплатен) за гостите в Зоната. Три тераси дълги по 30м и широки 6м за по голямо удобство на гостите в Зоната. Кракен предлага и други екстри, които ще останат приятна изненада за вас.

Предлага повече от достатъчно, повече от стандартното! С условията които предлагаме, Зоната се превърна в любима дестинация за много хора.

В Зона Кракен се предлагат и каравани под наем. Те са с възможност за настаняване до 4 души. Всяка каравана е със шатра (форселт), маса, столове и собствен хладилник на 220волта. Разположени под дървета на сянка, подсигуряващи комфорта на вашата почивка в Зона Кракен!

Ako имате каравана и искате да я поставите целогодишно!Не се колебайте да ни притеснявате с вашите въпроси.

Каравани сезонно – изгодни цени! Перфектни условия, резервирай сега! Цените са фиксирани отговарящи на базата, грижите и вниманието за вас!