Търсене

Виж профил

Материали за художници Казанлък

Aries Art е новооткрит магазин за художници в град Казанлък, в който се предлага богат избор от материали за живопис, приложни изкуства и декорация.

Извършват се професионални услуги от магистър по изобразително изкуство, фотография и интериорен дизайн:

  • Дигитално заснемане, фото манипулация и ретуш
  • Цветно А3 и А4 принтиране
  • Моментни снимки и материали за скрапбук
  • Рисуване на картини, офиси и др. по поръчка
  • Изготвяне на интериорен план и обзавеждане
  • Продаваме и цветя

„Ариес Арт“ започва като многостранен проект, комбиниращ в себе си изящни изкуства, интериорен дизайн, фотография и желанието на автора за опазване на природата и животните.

Завършила НХГПИД „Академик Дечко Узунов“ и родом от Казанлък, Ариес записва висше образование по Педагогика на изобразителното изкуство във Велико Търново, завършва степен Бакалавър през 2013 във Великотърновският университет „Св. Св. Кирол и Методи“ и записва магистратура по фотография в Национална Художествена академия в София. През това време активно се занимава с журналистика и четири години работи като фото репортер за три софийски рок медии. Редом с това участва в петиции, протести и природозащитни дейности, довели до затварянето на фермата за ценни кожи от норки край Стара Загора, закриването на изолаторът за безстопанствени кучета в Сеславци, известен с крайно нехуманното си и неадекватно отношение към животните, както и много други.

След завършването си в София, Ариес се насочва към Пловдив, където изкарва диплома за интериорен дизайнер през 2019. Всичко това тя успява да побере в магазинчето си за изкуство в Казанлък, което решава да отвори през 2020. Занимава се с улично изкуство, рисуване, писане, осиновява сибирското хъски Камийо, изучава английски, японски и финландски език, отглежда и цветя. В магазина можете да намерите различни видове кактуси и сукулентни, отгледани лично от нея.

Ариес поддържа няколко сайта в подкрепа на любимите й рок групи, превежда музика от японски и финландски, стреми се да открива нови източници на вдъхновение и да развива себе си като творец.

Свържете се със собственика