Търсене

Виж профил

Ресторант Хисаря

Името на ресторанта произлиза от английската дума “artisan“, в превод занаятчия, но такъв, който изработва всичко с ръцете си и влага сърцето си, пречупвайки идеята през собствената си призма. Точно и затова всяко едно ястие, приготвено от нас, е отражение на нашата визия как трябва да бъде приготвено и поднесено то!

Вкусната храна, добрият избор на вина и уютната обстановка превръщат ресторант „Артизан“ в чудесен избор за Вашия обяд или вечеря!

Капацитетът на ресторанта е до 50 места. Мястото е подходящо за организиране и провеждане на семейни тържества, фирмени събития, детски рожденни дни и други мероприятия.

Кухнята е класически тип в съчетание с оригинални регионални рецепти. За приготвянето на ястията се използват винаги свежи зеленчуци и меса. Зеленчуците се приготвят на грил или пара, а месото преминава през ниско температурно готвене – су вид. Предлагат се и ястия подходящи за вегетарианци.

Залагаме на качеството от самото начало – качественият изходен продукт е нашата гаранция за насладата, която ще получите, поднесена с усмивка!

Ние се намираме в близост до Общината и читалище „Иван Вазов“!