Търсене

Виж профил

Организиране на детски рожденни дни София

Artmade Kids е мястото, в което ще намерите различни АРТ работилници и занимания за вашите деца, а всеки месец и куклен театър. Центърът е място създадено от родители за деца. Тук може да организираме вашият мечтан рожден ден или друг празник без да имате грижата за каквото и да е.

Деткият клуб разполага с две зали, за игра и за възрастни. В залата за игра децата имат на разположение богат асортимент от играчки за момчета и момичета. Катерушка на 2 етажа тип джунгла с пързалка, люлка и басейн с топки. Разполагаме и с бебешки кът за деца до 30 месеца. В залата за възрастни може да се настаните в комфортни дивани. Разполагаме с два телевизора 32“. На единия може да гледате любимите си предавания или музикални клипове, а на други да наблюдавате децата си посредством 8-те ни камери разположени върху над 100 кв.м. Отвън има няколко маси, на които лятно време може да разпуснете с чаша ароматно кафе или да опитате от домашната ни лимонада, а за горещия ни шоколад вече се носят легенди.

Организираме всякакви тематични тържества, предлагаме кетъринг, професионални аниматори и фотографи, професионални украси и DJ-и. Организираме всяка седмица различни арт работилници, а веднъж в месеца – куклен театър за деца. На ваше разположение е и фотографско студио със специално изготвяне на концептуални фотосесии за вашите деца.

Можем не само да ви обещаем да организираме мечтаният от вас празник – но и да го осъществим!

Свържете се със собственика