Търсене

Виж профил

Домашно приготвени гозби и уютна обстановка могат да бъдат само началото на Вашият бизнес обяд, семейно събиране или просто сладко похапване в добрата компания на Вашите приятели.

Вдъхновен лично от „Баба“ нашият екип ще се опита да направи престоят Ви не просто комфортен, а ще се постарае да Ви пренесе в уюта на бабината къща с топлотата на сърдечното отношение и уханието на всяко ястие, приготвено с вдъхновение и гарнирано с любов.

Заповядайте „При Баба“ за да започнем заедно своята глава от приказката…
А как тя ще свърши само Баба знае…

В стремежа си да Ви накараме да се почувствате обгрижени и да усетите уюта на собственият си дом, Ние сме винаги отворени за важите отзиви и предложения. Благодарим ви !!! Заведения в Младост 4.

Casa della Nonna разполага с градина за 35 гости, която предвидливо е подготвена, както за най-лютата зима така и за най-жаркото лято. С нея даваме свобода на гостите ни, които обичат да се наслаждават на хубавите пури например и/или специалните ни наргилета, чийто тютюн отново е грижливо подбран. Салона ни разполага с 30 места и осигурява уюта и удобството на дома. Менюто е изготвено само и единствено с домашни продукти, които гарантират превъзходния резултат.

Старанието ни да разнообразяваме Основното меню, предлагаме на гостите ни, под формата на Специално Дневно меню. Всеки почитател на нашата кухня, може да направи поръчка по телефона, която да вземе на място с 10% отстъпка като комплимент за доверието / предпочитанието му към нас. За да покажем различни страни на кулинарията, произволна Събота от месеца каним Гост Шеф с дегустация на различни пивки вина.

Заведения в Младост 4

  • Всеки ден предлагаме различно дневно/обедно/ меню, което публикуваме във FB страницатани.
  • Всяка събота приготвяме домашни баници, погачи и пр.
  • На всеки от гостите поднясяме домашен смокинов ликьор след храна за добро храносмилане
  • Предлагаме кетаринг и организираме мероприятия/ както на място, така и в други обекти.
  • Нямамe доставка по домовете. Рaботим на принципа “take away”, катовсеки клиент получава 10% отстъпка за храна за вкъщи.
  • Правим тематични вечери с дегустация на вина, музика и разнообразна храна.
  • Пред заведението има зелена площ която стопанисваме и потдържаме с цветя и дръвчеата.
  • Голяма част от билките, зеленчук и плодове отглеждаме в собственоръчно.
  • Продуктите, които използваме са от малки семейни ферми от цяла България.