Търсене

Виж профил

Гримът трябва да подчертава вашата естествена красота, но също така трябва да ви дава свободата да изразявате своята ярка индивидуалност. Ние ви предлагаме продукти за красота в крак с последните модни тенденции и най-важните продукти, без които не можете – спирала, червило, руж и фон дьо тен.

Козметика за ежедневните ви разкрасителни ритуали – за лице, очи, устни и нокти, нюанси, които отиват на всеки, независимо от визията. Независимо дали става дума за ежедневен грим или вдъхновяваща цветна комбинация, лесно можете да изберете продукт, с който да бъдете красиви от сутрин до вечер.

Веждите, а и миглите са най-важната характеристика на лицето. Те акцентират очите Ви, подчертават симетрията на лицето. Микроблейдинга или 3D вежди ”косъм по косъм”е сравнително нов метод при който не се използва машинka за перманентен грим. Микроблейдинга придобива все по-голяма популярност сред хората, които държат на външния си вид, а и заради удивителните резултати- напълно естествен вид на веждите.

Пигмента се избира съобразно кожата и естественото окосмяване цвят. Той се имплантира в базалната мемрана, разделяща епидермиса от дермата. Тоест техниката 3D е по-повърхностна от перманентния грим, при който се използват мастила.

При микроблейдинга се използват тествани природно извлечени растителни бои, без аромати. ЗD веждите са подходящи при:

  • неправилна форма на веждите
  • частична или цялостна липса на окосмяване по веждите
  • редки вежди
  • прикриване на стар перманентен грим.
Свържете се със собственика