Търсене

Виж профил

Тониране на стопове София

Професионално тониране на автомобилни стъкла с качествено американско фолио с uv защита, термозащита. Придава стилен и елегантен видна вашият автомобил. Използват се материали от световните лидери 3м, llumar, suntek устойчиви на надраскване и избеляване.

Качествените автомобилните фолиа са проектирани да направят външността на автомобила ви по-естетична и да Ви предпазят от слъчевия блясък и топлина, като в същото време с използването им можем да намалим риска от наранявания и кражби. Салона на вашата кола става по-прохладен лятото, а зимата се запазва топлината в купето и се намалява на товарването на климатика, повишава се вашият комфорт.

Качествените автомобилните фолиа отблъскват до 99.9% от вредното ултравиолетово лъчение UVA, като по този начин запазват вътрешността на купето от избелване и предотвратяват кожни болести, предизвикани от ултравиолетовите лъчи, на които най-податливи са децата до шестмесечна възраст. Поставянето на автомобилно фолио на вашият автомобил намалява риска от кражба при забравен и ценности и го прави по сигурен.

 

При нас получавате:

  • професионален и качествен монтаж (задно стъкло без снаждане!!!)
  • бързо обслужване
  • гъвкаво работно време (работим и след 20.00 часа)
  • достъпни цени, избор от няколко ценови варианта
  • изборът над 50 нюанса и степен на затъмнение от 4%, 5%, 8%, 15%, 18%, 20%, 25%, 35%, 40%, 45%, 50%, 55%, 70%, 80%, 88%.
  • висока устойчивост на механично надраскване, отлична видимост отвътре.
  • гаранция за избелване до 10 години

Обличане на различни детайли: капаци, тавани, решетки, колонки, дръжки на врати, огледала, барчета и други детайли от интериора с висококачествено карбоново фолио на 3М.

Избор от няколко цвята: черен, сив, слонова кост, кафяв.
10години гаранция, uv защита.

Ново!!!

Фолио имитация на inox подходящо за интериор. Придава по агресивна и спортна визия.
Фолия за цялостно облепяне на автомобил от световните лидери 3М и Graft. Избор от над 50 различни цвята Cast фолия включва и металици, бяла перла и хамелеон 10 години гаранция. Тониране на фарове, мигачи, стопове и др.

Направете вашият автомобил уникален!!!

Адрес

Адрес:

гр.София, кв.Редута, ул.Попова шапка 19