Търсене

Виж профил

Автоклиматици София

Автосервиз Чарли-сервизът до Вас! Авртосервиз Чарли- автосервизно обслужване на най-високо ниво. Компютърна диагностика и пълно обслужване на автоклиматици. Автосервиз Чарли разполага с диагностична апаратура аз всички  марки и модели леки автомобили, както и с диагностичен хадуер и софтуер за всички марки автомобилни ижекционни газови системи.

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти е в състояние да локализира и отстрани всеки проблем свързан с електрическата, горивната, газовата и други системи на Вашият автомобил.

  • Диагностика на всички марки и модели леки автомобили;
  • Диагностика на всички марки и модели автомобилни газови уредби;
  • Монтаж на автомобилни газови уредби;

Ние предлагаме монтаж на газови инжекциони, стандартни газови уредби, диагностика, настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички предлагани системи.

Екипа на ни e изграден от амбициозни и висококвалифицирани специалисти следвайки най-новите тенденции и нововъведения в съвременните газови инжекционни системи.

Нашите специалисти с дългогодишен опит ще настроят оптимално Вашата газовата система, което води до подобрена работа на двигателя, повишена мощност и минимален разход.

Автоклиматиците ни осигуряват незаменим комфорт през летните жеги. За да работи, обаче сигурно и безпроблемно дори и в най-горещите дни, автоклиматика се нуждае от навременна поддръжка и профилактика. За да сте сигурни, че Вашият автоклиматик няма да ви изневери в най-неподходящия момент, например на път за море, ние предлагаме комплексна грижа за всички автоклиматици – диагностика, дозареждане и цялостно зареждане на най-добри цени!

Свържете се със собственика