Виж профил

Претапициране на волани София

Казвам се Рали Младенов, един от първите автотапицери в област Перник и този, които продължава този бизнес и до днешни дни със знанията и опита си натрупан с годините и с неспирното желание да се доусъвършенствам всеки ден с идеята, че именно това ме прави истински добър в това, което правя. Имам вече над 10 години опит в сферата на автомобилния интериор – тапициренето на волани, автомобилни салони седалки, табла, кори, тавани, маншони, автомобилни топки и въообще, която се сетите част от интериора на един автомобил, всичко което е възможмо и има нужда да бъде преработено и върнато към нов живот в Изряден вид.

Върша работата си с удоволствие, защото това е нещото което искам да правя още от първия ми ушит волан, до ден днешен, в който това е броят на направените волани само за сутринта. През годините които минават не се бях замислял, колко неочаквано попаднах на този занаят, как той промени живота ми, срещна ме с толкова много хора, научи че на толкова неща и разгърна една широка палитра от възможности .

Идвайки при мен и моите помощници за направата, на която и да е част от интериора на вашия автомобил, може да очаквате само и единствено Качество във всичките му измерения и форми…