Виж профил

KINGTINT предлага:

✅ фолиране на автостъкла с фолио по ваш избор(%);

✅ полиране на фарове/стопове и поставяне на защитно фолио;

✅ затъмняване на фарове/стопове;

✅ освежаване/почистване на автосалони;

✅ частично/цялостно пастиране/полиране на автомобили и др.;

Цените се определят според зависимост от желаната от клиента услуга!

 

Фолиране на автостъкла

  • Пълна UV защита.
  • Подобрява визията на автомобила.
  • Помага на климатика да охлажда по-бързо.
  • Предпазва интериора от изсветляване.
  • Много добра видимост отвътре навън.
  • Дълъг живот на фолиото без то да изсветлява.

 

Фолиране на стопове и фарове

Фолиото за фарове и стопове е изключително полезно, защото ги предпазва от изсветляване, пожълтяване, напукване и им придава допълнителна здравина, така че при евентуален лек удар фаровете и стоповете на автомобилите имат по-голям шанс да останат незасегнати.
Фолиото предпазва облепените повърхности от удари от камъчета, които могат да надраскат или спукат пластмасата на фаровете и стоповете по време на шофиране, особено с висока скорос.

 

Полиране на фарове

Ние предлагаме високо качествено и ефективно решение на проблема с  помътнелите и пожълтели фарове. Резултатът, който постигаме след полиране на фарове, е фар, който изглежда като чисто нов. За да гарантираме дълготрайност на ефекта постигнат след полирането на фаровете, както и за защита и предпазване на фаровете от UV лъчи (стареене на фаровете) и нараняване от песъчинки и камъчета.

 

Защо фаровете потъмняват с времето?

Фаровете с изградени от поликарбонат.  Поликарбонатът е много здрава пластмаса. С течение на времето силните слънчеви лъчи водят до увреждане на поликарбоната.  Химикалите , използвани за почистване на пътищата  също увреждат  повърхностния слой на фара. Пясъкът и камъните правят микроскопични дупки в поликарбонатната повърхност, причинявайки  помътняване на фаровете.

 

Как могат да се оправят потъмнелите фарове?

Чрез полиране на фарове може да се възвърне фабричният вид на фара на цена далеч по-ниска от смяната на фара с нов.

Силно препоръчваме на всички клиенти да идват с чисти коли.

При услуга фолиране на автостъкла, вашият автомобил не се разглобява. Фолиото се монтира под уплътненията и след изсъхване (2/3 дена), може спокойно да се отваря прозорецът. В горната част на стъклото се оставя 1 мм под ръба, за да не се отлепи фолиото.

ВАЖНО! След монтаж на фолиото е нормално няколко дена да има влага под фолиото, което не трябва да ви притеснява. Ще се изпари през микропорите на фолиото. Докато фолиото не изсъхне добре, стъклата е силно препоръчително да не се свалят от 2 до 3 дена.