Виж профил

Детски център София

BabyFox e целодневен детски център, профилиран в изучаването на английски език и изобразително изкуство за деца от 1,5 до 5 г. Направен с много любов и старание, центърът се намира в квартал Борово и е разположен на 2 етажа с обща квадратура от 230кв.м. Изключително светли и просторни, нашите помещения са проектирани по начин, който да осигури на децата спокойна и сигурна среда, в която имат свободата да се развиват със собствените си темпове.

Всяка седмица е тематична и се изучава различен предмет (музика, творчество, спорт, приказки, природа и др).

Стаите ни са оборудвани с пречистватели за въздух, постоянно видеонаблюдение, разнообразни дървени играчки- предимно пъзели, ребуси, логически игри и много творчески материали.

Нашите цели

Под ръководството на опитни възпитатели, ние се стремим да осигурим щастлива, безопасна и приобщаваща среда, в която чрез игри децата могат да развият своите социални умения и вътрешен потенциал. Също така да им внушим увереност и независимост, които са от съществена необходимост за отключването на личния потенциал на детето в ранна възраст. За тази цел сме избрали комбинация от учене чрез игра и практики по метода на Монтесори.

Храна и вода

Здравословната закуската на децата е приготвена от нас, както и от местна пекарна- Пекарна БезЕта. За направата ѝ използваме изцяло безглутенови продукти, без добавена захар или консерванти. Примерни закуски: дом. бананови палачинки с овес, дом. лимецов кекс, дом. сиренки от брашно от лимец, лимецови меденки и др.

Обяда ни се доставя от външна кухня- Зелео Био, в чието качество сме се уверили лично.

Водата, която даваме на децата е изворна, а след това и филтрирана чрез високоефективната система на HYGEA WATER SYSTEM.

Свържете се със собственика