Търсене

Виж профил

Виж сайт

Бебешките дрехи, облеклата за момичета и момчета, пантофките и детските обувки, всички детски аксесоари и играчки, които можете да купите в този онлайн магазин, са подбрани с грижа и внимание към Вашите деца.

Вярваме в безпогрешния усет на майката, затова подбора на всички детски дрехи, играчки и аксесоари поверих на екип от майки, подкрепен от специалисти в областта на детското развитие и облекло, за да достигне до Вас и най-скъпите Ви същества само най-доброто.

Желанието ни е, когато получите нашите стоки да изпитате задоволство и да знаете, че сте направили най-добрия избор. Постарали сме се да Ви предложим най-качествени и съвременни стоки на достъпни цени. Желанието ни е BabyStreet да се превърне не само в любима улица за пазаруване, но и в място за споделяне на ценен опит и идеи, от които аз самия като родител често се нуждая.

В името на Вашето удобство и добро настроение на нашата улица има фото и магазин за подаръци. Ако искате да покажете своето малко съкровище, за да му се радват повече хора, направете го в нашия фотоконкурс и спечелете някоя от чудесните ни награди.

Ако пък Ви е омръзнало да получавате безполезни подаръци и на всеки детски рожден ден се сдобивате с няколко еднакви играчки и дрешки, то нашата услуга „гифт лист“ е специално за Вас. Чрез нея Вие сами правите списък на нещата, от които детето Ви има нужда и улеснявате своите гости в избора на подарък. Но ако все пак детето Ви се е сдобило с дрешка, която не му е по мярка или Ви е жал да изхвърлите якенцето, което е омаляло твърде бързо, при нас ще имате възможност да размените дрешки с други майки като Вас или да продадете някои неуспешни подаръци и покупки.

Екипът на BabyStreet e отворен към всички свежи идеи, които ще направят  разходката по нашата улица още по-полезна и приятна.

Желанието ни е  babystreet да бъде Вашата алея за срещи, за купуване на подаръци, за намиране всичко нужно за удобството и доброто настроение на Вас и Вашето дете. В динамиката на днешния ден не е лесно да си родител и именно затова ние от babystreet бихме искали да Ви помогнем да спестите ценно време и енергия, за да растат децата ни обградени с грижи и внимание.

С грижа за нашите деца!

Свържете се със собственика