Търсене

Виж профил

Ресторант София

Заповядайте при нас,
ние сме ресторант за всеки вкус. При нас ще откриете топлина и лично отношение съчетани с неповторимо изкушение, като започнете от питиенцето след това мезенцето и накрая  вкусните специалитети направени от нашите неповторими готвачи с много любов само за нашите клиенти. Гостите могат да се насладят на уют, дискретност и спокойствие, по време на своя престой, празник или тържество. Посрещаме с радост всеки наш клиент и с удоволствие домакинстваме на вашите семейни празници и фирмени партита.

Модерният човек жадува за приключения, за позитивни емоции и за промяна. Той търси, учи се и обича всичко, което го вдъхновява и удивлява. Открива нови приятелства, любови, места и вкусове. Затова създадохме Ресторант  ТРОЯ   такъв – предизвикателен, разнолик и удивителен. Защото сме модерни хора – също като вас – наши настоящи и бъдещи приятели.

Вкусната храна и уютната обстановка са само началото на един добър бизнес обяд или просто похапване в добра компания. Музиката е приятно тиха и специално подбрана. С приятели, колеги или със семейството си – заповядайте при нас, за да прекарате приятно свободното си време и да опитате майсторството на нашата кухня.

Очакваме Ви с нетърпение!